.:allahu:.

Thursday, April 16, 2009

>.< fiNal ak...pe plaK yerK?

aduh..aduh..
sNgal tul bdan..
tp x ssengal kpla ak yg sngal ni...hahaha
welL, abAikn je yerk....
anyway, life is easY if we kNow the way tO conquer it...
ngape ak ckap cmtu?
pasl ttiBe aYat tU nk kuar cmTu..kwang3

well, mggu mncabar smakin brlalu perGi...
ye ke? (wondering mcm dlm skype...)
tP akan mNdaTAng juGa harI-hari yG mnyramkan....
huuu....rase nk mniTIs aiR mate...
penuH pNAt jerIh dan mncAbarnyer ak stadO, uPss study arrr, tp mkin bNyak bnda yG ak x pHam...
aDoi....
mkin brptar dngan lajunya duniaku...(rse cam eMo pn ade gak ni...)

bdw, dad, i realL miss u dAmn mUCh...
jngn kje braT2 sngat...
dNgar iBu ckap abah skANg dah slalu bLik lmbat pasl keje mmnggil, rase tIme tu jugak nK gntikan tmpat abah....
biar akak je yG buat...
x mau bagi aBah pnat2 ble balik nnTi...
tP, akak jusT stEw_dEnt ag...hiDup pn blum stAbil ag...sKajp naek, kajp tRun...dah mcm daki gnUng evErest la plak...
tP rse mcm kt tngh2 ag..blum nAmpk pn pncaknyer aG...
nmPak snGt jauh ag pncarIAn akak yg sbnarnyer....
nnTi balik, akak nk pkena sup tuLang abah yg kaw Tu, nk pekna satay kJang sama2...
bantai samPai kNyang nGan aDEk...

ibU, knowiNg that i lOve u sO muCh, it reaLLy pain me a lOt...
almOst every night u caLl me, make me wanna cry...bUt tHE tears wiLl neVEr faLL off untIl i RealLy meet u n' eVErything is dOne fOr me hEre at This wOrld class university, UMP...
and i wish fOR u guys to bE aLways at by my side...

ktaHuilah, akak kt ciNi nampak cam tOugh..
org pndang simple...
mmng akak hidUp kt cni x nk nmpak srabut-srabut...
tambah-tmbah, ade plak somthing yg akak mula rase beban..
knapelah ak amek risk itu untuk mrasai ksrOnokan dunia dn bkanya aKHirat?
adoI, kpala daH skit..
mmng nMpak relex tapi haTy ini dah muLa seraBut...
sPe yg mmpu bkakan hatY yg mula trtutup dngan kgelapaN...
dn bkknnya dNgan cahya imaN...?
dn ku haraPkan dIa mmpu dMpingi diRi ini di sAat aK mula mlArikan diri daRi realIty dn ingin kmbalI kpAda fantasy....
bKan finAl fantAsy, tp hAkikatNya itulah yg sbnar-bnarnya ak...


No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...