.:allahu:.

Wednesday, August 5, 2009

.:aKu dan bAju:.

TariKH: 5 aUguSt 2009

wow...
huu pnat giler ari ni sihh..
wlupun sptutnya bbdak umP ni kna kuarantin pasl kEs h1n1 bru2 ni, tP ak and 'best friends' ak yg sOrang ni tEtap degil gak nk kuar...
matlamatnyer brsHoping.....! yeAh!!


so, marayaP la kAmi 'brdua' dri ujung lrt k uJung lrt...
keh3, jalan2nyer psaL....

hakikatnyer xdOp la smpai cmtu skali...
tp alkisahnya itulah....
kluar nk shoping skit..
skit penyer, skali mau dkat 300 spend...
tU jumLah kslUruhan uTk kami brdue jerk...
hehehe

huu
nsib baek ak nyer brang sTu ja...
kasut...
tu pn da nGidam sangaT nk bEli...
ciAn ak nengOk kasut ak skang ni...
hehe..

pape pn slebihnya milik hak tu..
ak tngOk mke sposen die pn ngiDam nk bju tu, ak pn sarnkan lah die g bEli..


yg nk dJadikan cErita sbenarnyer,
snggup brulang alik k jusco wangsa mAju stelah brlelah k miD vAlley...
giler tabah...
hahaha..

yg klakarnyer, kerana shelai bju kt salah seBuah kedai brname d bRanded sHop di jusco wangsa maju, snggup brpatah blik sbb nk bEli Bju tU pdahal bAju tU ade jerk kT miD vallEy...
hahah..
x mmsal prit kaki ni woo...
wuhuu...
alamtnyer tu la balsannya..kaki yg sakit dngan makan srapan di mcD n lUch d kFc mId valLey...

dan skeping hati...=^.^=

No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...