.:allahu:.

Thursday, September 10, 2009

wowowo balik kampung


yeah...
sOK da bleh balik...
wah x sabo nK blik..
wuhuuu...
ibu abah, akak da nk balik umah..
hehe
rindu kat mreka brdua lebih dripada ak mrindui dia...
wah, ade kelas gitu yerk...
hehehe

well, pda yg blik k kampung halamn tu, slamat pulang yerk.
jngn melencong lebih2 sngat2...
mcm2 da bleh berlaku sejak akhir2 ni...
so better kalau nk kuar tu ramai2 la yerk..
dan bwak ape yg ptut di bwak....
heee
bg yanG drive pulang jauh2 tu...
brhati2 slalu di jlan raya..
ingaTlah pada org yang tersayng..
dan ak pn syng korang juga..
xnak ade pape yG berlaku pda shabat trsyang di bulan mulia nih...
ag pn, smakin kiTa mnginjak dewasa, smakin kiTa akan rasa kehilangan..
dan ak mula melihat garisan kehilangan iTu pda wajah kalian...
apa-apa hal, bagi sesiapa yang mmbaca blog ni, salam aidilfitri buat semua...
maaf zahir batin sekiranya diri ini pernah membuat dosa pada kalian...
sememngnya ak sngat syang pada korang semua...
biasa lah...kalau da marah macm2 bleh jadi...
huu
slah ak gak kan..
xleh coNtrol tEmperature sndri..
akibatnyer orag laen lak yang kena..
wah, da bleh wat persamaan baru nih....
aDiba's law....
hahahah

sO bagi yang pernah brkerjasama dngan ak slama hampir setahun ni, maaf kiranya trkasar bahasa, malas nk wat keje ke bagi pendapat orang dn etc....
ampun dan maaf ku pohon...
salam aidilfitri...
Satu hari di Hari Raya....
Ku lihat wajah suci ibuku
Ku lihat wajah kasih ayahku
Ku gembira
Mungkin inilah dia kebahagiaan


.:Nur Syahirah Adiba Bt Jamsus:.
=^.^=

No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...