.:allahu:.

Thursday, November 12, 2009

.:pAso mLm:.

yo, salam minnasan...gEnki desu?
hahaha
sEjak akan mengambil suBject jePun nih, beria2 ak lyn viDeo clip j-poP....hehe
kLu si laiLi tau nih hbIS ak kena kerjakn..huahuahua...
well, bukan cerita nih yG nk ak nk smpaikan walaupun ak rindu kt die...
mlaH x_clasmatE ku d maTrix n sKool...kLu depa dngar cErita pe yg berlaku pd ku spnjang ak di uMp nih pasTi gelak sakan...hehe
diba oh diBa, mcm ak x tau pLak ko....*sengal*

smalm tmatlah paper fiNal ku yg ke empt belas...eh, empat ja...
ade ag 1, tOs pLak...bkan tos mkanan tuh...xnmpak hRuf 'O' tu beso..hehe
it is tHeOry oF sTructure...
so ingtkn nk release tenSion ngan jln2, ak pn pLan nk g paso mlm berhmpiran tmpat kami..
jLn kaki stngah jam ja pn...
xyah ssah2 sewa kreta...
bdn sihat otakU cerdas...hehe
sO, seperti biase, ain yg dpT mmbace pemikiran genius ak yg sngal ni mengajak ak seblum ak mngajak die...
dn ak pn ngan lajunya jwb yer...
dan ini meruPakan first tiMe ak g pasO sem nih...
sBb slalunya ak g ngan clasmate yg laeN...tP sjak awl sem nih depa x ajk, ak pn xnah g dah....*n ak pn x brani dah nk ajk...*

so bngun dri tido ptang smalm dah mmng nk dkat kuL 530...
sbb jnji nk g kUl 530..
ain call, ak habak tunggu doplo min..die pn fine ja...
smpai2 kt bus stand kt ump tuh, ade sorang ag lak nk g...xpelah surh die naek moto pn xpe...
sbb kiteoRg pn dah niat nk jLn kaki...
yg lg 3 org shbat ak dah jln dlu...
tinggal lah ain n deng jer..hehe cian lak depa....
sO, start jln tuh, ak dah dngar dah bnyi bus kt blakang ak dah..ak ingt bus ump..
tngOk skali die berenti seblah kiterog lak, ajak naek nk hntarkan...
rahmat alam rupenyer...*mmng raHmat lah ak dtng lmbat...*
ain dah angkat tnGn x mo..ak dah pn naek da pn..
nk x nk die pn naek skali...
ak gelak2 jer....dpt naek bus free tang tu gak...
ain: bdak 3 org tu jln cmne...
diBa: xPe, nnt ak sURh pcik tu berentikn..

last2 trsermpak ngan depa, btul2 pkcik tu berenti...
ain Y dah lmbai2 dah kt kami...
ak lak lambai surh naek...yg klakar nyer deras je bdak brtiga tuh *ain Y, eiRa, ziLa* brlari dpTkn kami...
hehe jimat mase...

smpai tuh, trsermpak sama fin..msti lah bRdua...hehe *fewiTt....*
fin tNye dtng naEk pe...
ak ckp naek rhMAt aLam secaRa percuMa...
die srius x caye...
hehe, ak sengih jer....
bLik tu baru tbah jalan same2...
lYn hbis lah..
xprnah ak lencun cmTuh....lOl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
p/s: bUAt baek biar brpada-pada, buat jaHat jNgan sekali pUn....biarlah manusia iTu hendak berkata apa pn, asalkan ape yg dilakukan adalah kerana-Nya

warnIng: ceh, manusia...gD luCk fOr da lasT paper mY friEnds...i cannot wait tO go hOMe n meet mY loVely famiLy...yippieee....

1 comment:

fie_na said...

hehe..
memang rahmat korg..
selamat bercuti..
jmp lg sem depan..insyallah..
daa~~

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...