.:allahu:.

Monday, April 12, 2010

.:aku n' nUAng:.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

with my beloved mOther...

relex2 dulu...

bElum smpai sepAruh jaLan pun laa....
berendam sEbentar....
muahaha....
kali ni aku berjaya twan gUnung nuAng yg letaknya di Hulu langat, selangOr....
gunung ini merupakan sempadan antara Selangor dan Pahang...
at least, org kata, kaki kiri aku kt selangor, kaki kanan kt PAhang...
last-last masih berada di negeri sendri walaupun dimana diri dibawa...tak lupo pada adat resam...*tak ada kaitan pun...*
by the way, at least berjaya juga aku mengaktifkan diri yang sememngnya dah macam gunung berapi mati....
show i'm an adventurous...i'm nOt type of ganas type...juSt coOl *wink3*
sO pada sesiapa yang anggap pada luaran sahaja, anda sebenar-benarnya belum cukup matang mengenali dunia walaupun ada pernah berkata kita dah tengok dah ramai orang begini...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
p/s: cerita adamaya sangat best!!

No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...