.:allahu:.

Sunday, June 27, 2010

.:keluarGa aBdul RahmAn & pEsah ke 8 - generasi k 4:.

my family...=^.^=
mase di sri iSkandar...lapooo..XD

destinasi kami


smpat ag tUrun pie beli makanan kt bUkit mErtajam...nasib baik tak kena tinggal...

generasi k-4? sapa lagi kalu bukan aku n pupu pakatku...
ptutnyer gathering ni diadakn slama 2 hari 1 mlm di aFamOSa resOrt...
nmun, aku tak ksampaian nk hadir pada hari prtama kerana ak sudah penat marathong mengeliling smenanjung malaysia...XD
mana taknyer, hari rabu pie ipoH, ulang alik satu ari menyambut adik trsayang yang tamat berjuang...
hari khamis malam, bertolak pula ke arau, bertemu dengan yg trsyng gak..ehem2...salah lak..
itu kes sambil menyelam minum air...XD
bertoLak ke arau untuk menyelesaikan hal pendaftaran adik di sana...
bertolak malam, balik malam jumaat...alhamdulillah, nasib baik selesai....
and thanks pada dia sebb sudi beri pertolongan...
thank you so much...if not because of you, what couldn pOssibly happen tO me...??huhu

anyway, dah smpai kl lik, hari sabtu...
biasalah perjalann dengan menaiki train memakan masa 11 jam dalam gerabak...
sampai dah boleh kenal pkcik2 yg check tiket kami tu...
dan juga siap beramah mesra lagi dngan penumpang2 dalam train tu..so, boleh dikatakan tidak bosan la berada di dalam tu....
spatutnya jadual kami tengah hari tu sudah bertolak pie A famOSa...tiDo di sana semalaman..
namun, biasa la, kita yang merancang, Dia yg tentukan....
kami terpaksa bertolak awl pagi untk ksana...
sampai sahaja, aktvt bermula...
Yang pling best adalah acara baling telor smua kategori...ak brjaya juga membolos tmpat kedua dengan penalti selamat x kena telor...hehe...cian hakim, sepupuku...terkena tElor balinganku...XDXD
bowling buah kelapa memang wajib untk smua.....no excuse...
dan yg pling best, menyelam kUtip duit syling plng bnyk dlm kOlam...muahaha..hadiah, RM50 tunai....
tP ak xbrjaya la tang ni..sbb nk maen ayak ja lobih...sbb tu x menang..tIDak dah dpat da...uhuk2...
anyway, conclusionnya...i'm glad to be part of it...=^.^=
dengan sepupu dan auntie...
msti ada gaya..menang tak menang laen cer....
cri duit syling...
tmpat kami mnginap...lot 1004

sekian....XD

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

p/s: tahniah pada fin n pijan sbb dah dpt lesen...leh la bwk ak pie jln2 lpas ni....=^.^=

8 comments:

spark said...

hoho...trimas2...len kali dtg lagi....hehe

hOney n' cLOver said...

||o.O||
cmtu plAk...

=+.+=

spark said...

dtg lg akhirye.....
kan betul...kih2...
selamat datang ke perlis...

hOney n' cLOver said...

werkk
ni dah jampi ke ape ni..mntak orng dtng lik sne...

=.=

spark said...

hehe.....bestkan perlis...hehe
t dtg lg...n tido kat sini...
boleh bwkjln jauh sikit....hehhe

hOney n' cLOver said...

sponsor la...ag best...XD

=^.^=

spark said...

hehe..boleh aje...

fie_na said...

thanks dear dib! =)

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...