.:allahu:.

Friday, July 16, 2010

kasut oh kasut


tngok gmbar ni cmfirm semue tahu, ni gmbar ape....

hehe, alkisahnya hari ini, sesungguhnya tersangat la sengal...

gara kerana kasut pun boleh jadi isu....

td, mai turun kejap pie cafe...

nk jumpa si dia...

sptutnya tak perlu sebab petang tadi dah makan sama2...

gara sebb nak pnjam kasut putihnya yg tak prnah berbasuh..

nk wat cmne..semnagt pnyer pasl nk pie latihan sok pagi...

then, lpas dpt kasut, skype la mcm biase dengan dia...

die pun crita la..

otw balik, trserempak ngan pak sewa kreta yg slalu kami sewa...

berborak sebentar....

die pun tnyer, dah hbis dating ke....

si die pun menjwab, "xda la..mai datng hantar kasut ja..."

dengan selambanye dibalas, " aik, anta kasut ka, kena baling kasut..."



sye punyer la gelak berdekah...

so, moral of the story, bru pnjam barng jap dah kena cop bling kasut cam sye ni queen control lak....hahaha


No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...