.:allahu:.

Saturday, September 18, 2010

resident eVil: afTErliFe... - cerite musim raya ku




alhamdulillah, sampai jua aku di uMp tercinta ni...tEmpat yG akanku kOrek habisan ilmU kt tempat ni...

haa..ni yg nak kena cik akak sorang ni..balik2 ja ump dah merayap..tu la..masa dok umah tak reti2 nak kuar...mak dok offer jom mai keluar xmo....padan la ngan muka tu...hek2 =.=
Malam tadi gatai melayan Resident eVil : Afterlife in 3D....orang laen dok sibuk braya, aku gatai kaki masuk panggung wayang...adoii...
tp xbrape masyuk sangat..cerita yg keempat ni agak slow...dan tidak begitu teruja bila tengok...siap brape kali aku menguap...dah tak terkira..
tapi melayankan si dia yang nak sangat tengok dan memang tak akan sempat nak keluar next week dan slepas2nya kerana bz ngan suksis yg akan berterus-terusan di 'dera' uTk expoconvo yg akan datang dan study, lebih baik aku memenatkan terus diri ku pada hari ini...
nak di jadikan cerita, brapa kali gak aku jerit dalam panggung tu sebab banyak aksi yg tersembul keluar dari screen....dan org kat sebelah aku ni a.k.a pijan tersangat lah sukanya menggelakkan aku kerana menjerit tak tentu hala...

yang pastinya, aku cmfirm nak layan cite katun ja lepas ni kalau nak tengok 3D...sebab itu lagi comel...dan boleh main tangkap2 dalam panggung....hak3
kredit for him cos treat me...yeah...nak lagi laen kali....hak2


cermin mate azimat...kgunaannya menjadikan crite kt pawagam terkeluar dri screen...lalalala~~~

dak yg first time gune..blum start dah pakai...



2 comments:

marissa norfis said...

haha..sgat klakar..ekspresi ko lam gamba ngan spek 3D tu mmg menjadi la..wakaka..

hOney n' cLOver said...

hak2...ak memang teror nk smekan exspresi muka ku ngan mulutku..ha3

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...