.:allahu:.

Thursday, December 30, 2010

conTest gAmbAr pAling cHill!

alamak2...xtau la ade mase lagi ke tak ni....sye ditag oLeh diEyra a.k.a adalah kakak sye d uMp...omg2...
sory dear..ni ja smpat utK ku sampaikan...baru dbkak....waaaa

tik tik tok....masa dah tak ada nih...contest ni dengan bangganya di adakan oLeh hutan kabut
dimana secara rasminya boLeh memlih mana2 yag ingin menjoin contest ini....

kpd sesiapa yg ingin atau teringin nak join contest ni....folow la syarat2 kt >> SINI<<.. ringkas sj sila bace elok2!!!! hihihi...contest ini akn berakhir 31 dis nih!! cepat2!!!


~~ ni adalah banner tuk contest ~~
*cOpy dari diEyra...hehehe*





ok2..enough with tHe explanation....gmbar yg aku nk tnjuk ni bukan ape2 pun...sekadar suka2 ja...the last choIce di saat akhir walaupun xdak papa2 dalam laptop sebb time nih gune laptOp orag..
haihh....
sadis sungguh critera ini....hahahaha
jeng3




















hahahaha...chill tak kami-kami semua....???time nih member lupa lirik nyanyi lagu raya senario...memang rosak habis lagu lah....

dengan tagline


.: we are bOrn tO be tOgether :.

dan fav kaler, bLueeee.......yeah!!

sekian....

mereka yg terpilih merupakan:






muahahahaahaha...akhirnya aku berjaya......


2 comments:

idAti mALek said...

hai hutan kabut di sini.
trimass sbb join contest ni okey~

folo u back :P

hOney n' cLOver said...

tenkiu....ingat dah xsmpat...XD

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...