.:allahu:.

Monday, December 13, 2010

.:cosmic:.

awas, tajuk di atas tiada kaitan lansung dengan lagu cinta kosmik ku nyanyian tHE FabUloUS cat yer rakan2...huahua....

dah mcam ninja kan2...hak3

perghh..selama seminggu dok umah xde kerje, akhirnya melangkah juga kaki aku ke cosmic bowl...yeay...
ape lagi, mau tercabut segala lengan dan kakiku...
mana tak nyer...brani mati membaling 12 kilo sebanyak 20 kali darab 2...fuhhh, dah la dengan no warming upnya...aku baling mcm bola tu bola pantai...bapak beratnyerrrr..huaaaa
tapi xnaek gak mata aku...maintain sama ja...huu...camna nak pro maen bowling ni??
dah la doctor aku tak kasi aku main ganas2 dah sekarang dengan keadaan aku yg agak berbahaya ni...arghhh, rasa separuh daripada kebebasan aku terpadam buat selama-lamanya...tapi Dia Maha memberi Rezki..maknanya dia suruh aku mencari hobi yang baru..
hmm, apa agaknya yang boleh menggantikan minat aku yer??
lumba kereta, nOpe..pitih xdak...kwang3....
bowling?? ermm...malas la nak ulang alik pie kuantan...hahahaha...
panjang gunung?? memang hobi sekarang dah pun...
so, tak kisah la apa2 pun...hanya certain ja bila difkirkan2 balik...

and now, baru2 ni, result dah keluar...alhamdulillah...walaupun tak cemerlang yang diharapkan, namun aku sangat2 brsyukur dengan pemberiannya...at least kurang sikit beban aku utk semester yang akan datang...
sebab aku rasa sangat best semester ini...tiada rasa tension...cuma tension sebagai seorang pelajar adalah yg terbaik skali...jom buat lagi...weee~~~~
owh ya, nak say thanks dan rasa syukur ni buat semua sahabat yg sangat bersabar dengan karenah aku yg sorang ni...^^
dan juga pada romate aku yg sengal sepanjang semester ini....
dah rasa mcam dapat award pun ade gak...hehe






~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
p/s: special thanks to him for taking care of my kemalasan sepanjang musim peperiksaan dan memaksa aku utk ke library setiap hari.....

No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...