.:allahu:.

Saturday, March 27, 2010

.: akU n' sEpat:.

en maT nOr..gmbar ni sngat sMArt.. ^///^

sCandal baru...hehe

mat jiwang of tHe day..;P

tHe cRew....


yeah..slamat gak hari ni aku berlari-larian di pantai sepat pahang....
tPi kli ni agAk pEndek dripada pantai balOk haRi tu..
waLAupun giTu, aku BErjaya gaK menGhabiskan waLAupun lUtutku mULa menunjukkan tAnda2 hEndak mEngalah...huAaaa...
tHEn aku continue lari..agak nk pitam la jUga sebaik sahaja tiBA k garisan penaMAt...
mUNgkin sbb bEfore aku g, aku semPat lagi bantai mEgi sepeket sbLum kuar...
mne taknye, lapO sangat...hehe
ksimpUlannya disini, aku berjaya bngun pagi utk g suKSis...selalunya mau susah bangkitkan aku dari seLimut babi tu...aiyokkk....
gambatte ne, aDiba kaOru...



Wednesday, March 24, 2010

.:ak dan tEam bOla jaRing:,

tarikh: 21 mac 2010
tempat: kOmpleks sukan uMp


well, baru2 ni jOin bOla jariNg under perkasa untuk interfact UMP...sroNok dpt jumpa team ni....sangat2 happening...wlaupun dah hampir 4 tahun xpegang bola jaring, namun akhirnya berjaya mendapat 2 kalah 2 menang...tapi kesimpulannya kalah la...
dah bOleh agak dah kan kalau cakap siape yang menang...
tapi memang agak tak puas hati la dengan perjalanan jadual perlawanan....
sebab kami kena 4 game straight none stOp....kalau stop pun just for only 2 others game or something like that...
yg paling agak tak puas hati sangat2 adalah bila mana kakiku dipijak dengan hebatnyer oLeh seOrang budak lEtrik...GK...gila kentang..hehe..aku xyah cerita la...lalalala~~~
agak2 ape prasaan korang kalau dalam situasi aku...?
pada agakan aku berat die ada la dalam 65 kg...
aiyoo..
bukan skali kowt, smpai brdarah dalam kuku kaki ku...pe cer...? hehe
oVerall, sornok geng ngan dak2 bAe...dan seORng dak tahun satu....hehe..dan of coz la aku yg recomend...
kalau ade rezki lagi sebOlehnya nak team again ngan korang...kali ini biar betul2 punya...
dan aku sangat tabik pada mereka ni kerana memiliki ketabahan yg tersangat hebatnya...
sekarang baru aku tahu perbezaan antara budak kelas aku dengan kelas mereka...spe yg tahu psycology akan perasan...yg rasa dirinya nmpak tp sbnarnya tak memang akan kuarkan statement yg menyakitkan....
mungkin bagi kita nampak sperti ok...mne ade yg tidak bergolak...tp at least suasana tu dpt dirasa...
p/s: sangat tak puas haty dngan pengurusan...phuu~~ =.=

Sunday, March 14, 2010

.:aku dan jerai:.

yeah...!! aku ni suke gebenar menyakitkan diri sendiri...memang terbaik..hee~~
cUma kali ini tak lah seteruk pada tarikh 14 & 15 May 2005
hampir setiap minggu, mesti aku akan rajin mngupdate bloG ku ini kerana akan adanya cerita2 mengenai diriku yang ku rasakan agak menarik dan perlu di kisahkan bersama rakan2...
dan kali ini merUpakan perjalananku ke Kedah Darul Aman...
dimana terletaknya gunung tErtiNggi dI neGeri iTu dan mEmiliki seJArahnyA yg tersendiri, Gunung Jerai...
duRing the barbEque...afTEr tAKing a loNg nigHt....=^.^=
air cond yg x de cOntroller..sangat sejuk wooo....
niKmati minum petang di pUncak kEdah restaurant sambil menGhirup udara peTAng...restoran yG agk sEmpoi dan tEnang..
tHe desErt gHost....hahaha


kesimpulannya, aku tak berjaya juga tawan puncak tertinggi di kEdah daRul aman iTu....phuu~~~
hehe...sebab aku tak naik skali...muahaha

Sunday, March 7, 2010

.:aku n' ahad:.

dOA *DeaTh Or aLivE*
yeah!!! selamat sudah aku punyer aktiviti untuk hari ni...dan kmngkinan minggu ni juga..kerana mnggu depan ada lagi yang lebih baik...muaaah...XDmemang terbaiklah...siap dpt cuci mata lagi hari ni...wah..mmng syok hbis...hbis terkeluar ksemua kgendudan aku, eh, kegedikan aku untuk hari ni....dan plingbiasng aku la kowt kat dalam group tu...haih...@.@
ttiBe rasa malu plak...kwang2....
nyesal xambik gmbar dngan mereka yg lain skali...
memang kaw2 la kalah...aduh...bru semangat nak naik..tengok kena gak.nasib baik xwat pertaruhan td...tidak nanya ja kena...=P
uPS, jngn pndang gadis2 ni tnpa mata hati..nanti parah..lalalalala~~~

piJan yg ngah stydy....lalala~~

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...