.:allahu:.

Friday, January 7, 2011

.:my first step into tHE liBrary:.

fuhss...dasat....membawa 4 buah bUku yg tebal2 semata2 nak study for this weekend sangat mencabar batinku saat ini....tujuan adalah satu, utk menyiapkan tugasan yg diberi....wah, sangat bersemangat tul hari ni..mungkin lebih baik aku tak perlu tanam azam tahun baru sbb at least nOne of tHEm are tuRth happening....or should i say, i should wish on something during muharram long ago? aiyak....

anyway, ingat tadi nak tanyer en zahrizan mengenai wajibnya membeli buku management tapi last2 tak...tpi duit kluar jugak...mne lah tahu ada kepentingan masa hadapan....sebab duit suksis alhamdulillah bru ja masuk...so aku cuba memanfaatkan hasil titik peluh yang aku dapat dengan sesuatu yang berguna dan jangan meronggeng2 lagi, or what i mean is for now....at least, i'm not a greedy person with money and use it wisely even though i need a lot of moNey for this semester...or at least i'm wOrking on it....lalalala~~~

anyway, buku gEotechnic ni sangat la tebalnyer...tak sanggup nak bwak ke kelas....dan mungkin hanya berguna sebagai perhiasan diblik dan dibuka bila diperlukan..i 've got 2week before the due date....haha thanks to him for the kindness....


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The End
p/s: org tamak selalu rugi..bru hbis layan cite charmed...sebab org tu kena curse sbb mencuri....o.O



1 comment:

EirA said...

waaahhh...rajinnyer g lib?
azam baru yer??
baguih2..hehe.

anyway selamat menempuh sem baru..
moga sem neh,kte semua mndpt result yg cemerlang!!
cover utk 5 sem yg lepas kn??
gambatte kudasai!!!

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...