.:allahu:.

Wednesday, April 20, 2011

dah study week dah....~~~

study weekkk!!..
yup..
semua orang dok pulun ramai2 pie lib demi memunuhkan kouta kerusi2 di library nih.....
dan skang, aku duduk di timbunan beg mahasiswa universiti yg sedang sibuk mentelaah di dalam lib...
aku??

dan aku kini sedang menghilangkan tesion dengan menulis blog....
tension sebab study ke??
of cos tak!
sibuk buat asignment yang akan di submit esok....
so bila nak study nyer??
hari sabtu....hahahahhaha
gilo!
aku: (n.n)

gud luck semua....
for this final.
halalkan ilmu korang pada saya yg gila-gila malas nak mati nih....
yg tak habis2 harapkan hint...*tau korang pun sama gak*
dan halalkan segala apa yang aku katakan..
kalau betul dijadikan pengajaran...
kalau salah, silalah maki saya....wakakaka...saya tak kisah..saya maafkan anda smue..
bak kata bijak pandai, manusia ni tak sempurna...
dah tahu tak sempurna bukan nak diperbaiki...lagi semakin teruk...
mcm aku...spe yg terasa tu maaf la, xckp pun pasal awk pun...
kita semua ni serupa...cuma cara kita apply dalam life ja...kena atau tak kena....
kalau tak kena tu mula la, nak salahkan orang , nak fitnah orang ni...
padahal diri sendiri tak tahu dia tu lagi bagus kena maki dengan orang laen...
upsss..*toleh kiri kanan laju2*

anywayss guyss, saya dah merapu lebih...
wat member2 yg mengenali, good luck wat final anda..
and ur life...hanya utk yg saya kenal sahaja...
klu xkenal, nk suruh doakan silalah respon....
hehe
sekian....

P/S: bz wat asment kalah wat pSm...bile la nk studynyer nih...=.=
ayahanda bonda, maaf dipinta selalu..halalkan makan minum anakanda....halalkan tumbesaran anakanda yg terlampau2 besar nih.....

sekian...^.^

No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...