.:allahu:.

Thursday, July 14, 2011

assalamualaikum...
kira agak lama gak tak masuk office...
almost 2 week...
ni pun saja on9 kat office sbb kerja tak dak...
rasa pelik pun ada...
dengan muka dah start menunjukan tanda-tanda kegelapan berkilat terserlah....
ade sorang engr ni, tiap kali lalu bilik aku, mesti nak tabik..apa kejadahnya pun aku tak pasti..keh4
dan biase la, oFfice baru...
baru 2 minggu pindah sini...bau cat pun tak habis hilang ag...
dah brape kali aku bersin pun tak terkira.
yang paling utama adalah office ni sangat sejuk..grrrr...
rasa nak beli sweater tebal2, tak pun bawak comforter..*mentang2 dah ada bilik sendiri*
leh la landing2 sejam dua....

tadi SV call...
habak nak mai 18 or 19...
tak memasal aku terpilih mewakili mereka-mereka yang bEr'LI' di JKR malaysia..memang terbaik!
aku pun tak kisah...kalau tak aku past ja nanti pda nor liyana, tak pun fairus zila....keh4
lagipun SV aku yg main pun kata ok...cuma dia tak ada pada hari jadi...
cuma belum maklumkan kepada sub'SV'...
mungkin esok la..sebab kita tak tahu apa berita yang akan berlaku esok...last day is a better one....so tak ada la kalut..
leh aku hantar repORt harian yg dah 4 kali tak bertanda....

sekian...~~

1 comment:

Sekamar Rindu said...

singgah folo ur blog..

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...