.:allahu:.

Wednesday, December 7, 2011

aku dan datuk

yeah, minggu ni asyik makan je keje....xtahu la bila nak mengdietkan diri...duit dah kong gara2 selera besau nih =.=

study week semakin menghampiri, test pula berlambak2. Ditambah pula dengan jemputan kawin member yang tak sabar hendak bErumah tangga. eh ke aku yang sebenarnya tak sabar?? hahaha..apa-apa pun, tahniah kepada Jumiza dan Norhanani Zafirah kerana sudah/bakal memiliki tanggungjawab yg teramat berat bersama pasangan yg dipilih. Insya allah tak kemana, aku akan menyusul hadir......Rindu sangat pada korang....

baru- baru ni aku berjaya lagi menawan sebuah gunung di Negori sombilan, tanah kelahiran ayahanda dan bOndaku...yeah! akhirnya tercapai cito2 den nak mendaki gunung datuk....apa2 hal pun, memang agak tercabar juga kejan, eh kewanitaan aku mendakinya setelah setahun tak berlatih. Memang rasa nak give up dah, tapi bila sampai di puncak, subahanallah....Him is the Greatest of all...LEts the picture do the talk.

muka awek batang nyamOr

waiting for VIP...

siap ada chalet bg sesiapa nak menginap di bawah kaki bUkit....

















nak pie ke pucak...dikatakan terdapat tapak kaki hang tUAh di atas sana...

mEnunggu turn menaiki puncak



time ni dah nak hujan...so agak malap sikit =.=


Subhanallah, hujan mencurah membasahi bumi-Nya....teramat indah....^^


2 comments:

sitinuraffizza said...

xpernah nmpk hujan turun dr atas langit! cantiknya!!!! kagun sekejap. HEHE
btw, ni area mn eh? kek pilah eh? sbb mcm pnh tgk signboard 'nan..nan..' segala 2.

hOney n' cLOver said...

aah, ni jalan lamo nk pie tampin....masuk ikut tOl senawang @ pedas....
masuk simpang nak piE bOngek...^^

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...