.:allahu:.

Friday, December 23, 2011

student life~~~

pejam celik tak sangka, kejap ja da nak tahun 2012. sikit masa sahaja lagi dah nak habis insya Allah dan kemudian masuk ke alam pekerjaan. huaaaa, sikit masa je lagi dah nak kawin...eh?! bukan di sini tapi kawan. Tak sangka member sekolah yang dulu gila2 kena buli kerana tidak tahu menyebut huruf 'R' akhirnya dah nak kawin dan aku tak dapat hadir ke masjlis beliau esok. what a shame..uhuk2

 Rasa moment tu kot nanti nak berkumpul member2 sekolah. haihh, nak pie. Tpi terbeban dengan kerja yang tak berhenti2 muncul. *padahal tak buat apa2 pun lagi* hak2.

apa-apa hal pun tahniah buat NOrhani Zafirah. hope be a good wife and future mama insya Allah. ^^

minggu ni seperti biasa, hari last of the kuliah. yeah! tapi...minggu depan dah study week. aiyak!~ just prepare to entering the final day. wah! project stEel, project finite element, PSM presentation...ade lagi x? owh, assignment foundation....bak kata Dean, tak buat tak dapat lagi 10%. physcho tul. lagi? tu je kowt buat masa ni. Kalau nak boleh ja nak balik. tapi faham2 je la perangai malas ni. malas dah satu hal, kalau balik nampak lagi pemalasnya. So korban untuk diri sendiri yang stay lagi tak sampai 6 bulan je lagi ni, insya allah, aku akan cuba atasinya. chaiyokkk~~~~~



No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...