.:allahu:.

Saturday, March 26, 2011

.:ak dan dia:.

hari ni aku wat keja gilak..ponteng suksis walaupun tahu tuan ade skali..aiyak, apa nk jadi ni dba oiii..wakakaka...
xpela..time utk diri sendiri plak lepas..lagipun aktiviti tadi ada test kawad..so, of cos tuan ade...hahaha....jahat tul...
haa, yg suke bwk mulut diba malas nk pie suksis ni diba mai habak jujuq, hari ni dba malas....so ko nk cerita kat sape2 aku dah xkisah sebab hari ni aku memang malas...dan aku nak release tension sambil hiRup udara pantai dengan baby kesayangan..upss, bonda, ayahanda, tarik nafas dalam2 yerk...jangan fkir yg bukan2....hehe..kang jadi kes macam hari tuh...nak kawin...pasal tension punyer pasal....RC RC.tErus ayahanda call...haru2..

keh, ni kes ain yusof pnyer pasal la...menunjukan pic beliau yg terbaru mengenai cara2 makan sushi di sushi king....arghhh
aku dphysco....terus petang tU aku rushing ke ECM semata2 nak makan Sushi king....tpi xsedap di KLCC...still ade perbezaan...hehe
ni kalau manager Sushi King KLCC bace ni mesti haru kan....hehe


tadaaaa..inilah suschi yg aku maksudkan....hahaha...tapau jerk..sbab lepas tu nak pie lepak di tC....saja amek angin....rasa dah mcam ringan sikit bahu..walaupun rasa ebrsalahgak sebab ponteng...tpi dah alang2 ponteng, ponteng ja terus kan...keh4....jahat2....




peace with loVE,


Wednesday, March 23, 2011

RC yg giLA...

biLA dak awam mengqonquer cafe takkan dilpaskan...

makan lagi

sambIl menikMAti burgEr di gerai mat salai...

minGgu yg pack..arghhh, rasa cam nk givE up pun ade gak timE tuh...aku bukan jenis leh stay up lelama..walaupun utuk melayan movie kesukaan..event dalam panggung layan midnigHt movie aku boleh tertido semasa melayan...!! hadoi...tp memang sangat pressure the last 2 weeks....memang kalau dengar kwan laen sngat hebat leh stay up sehingga jam 4 pagi, bangun semula jam 8 utk smbutng wat kerje, namun tidak aku.aku rasa semacam mode malas dah keluar.....teramat malas or istilah sedapnya teramat tak mampu memberi kotmitment...


namun alhamdulillah, aku berjaya atasinya...mana taknya, ada beberapa hari yg lepas aku dimarahi ayahanda kerana buat shout out yg bukan2....aku nak kawin...wakakkaka...aku tahu ayahanda aku akan amek serius hal kecik camginih walaupun dalam nada aku tngah tension wat proJEct rc...begitulah gampangnya RC nih,...hari2 bila ditanya wat pe, jwapan "ni ha, rc dok merajuk2 mnta dipujuk..." huhu

anyway, gd lUCk to mysElf n grOup for the interview tomorrow evening...aku rela ditembak esok...aku sudah pasrah...sudah tak larat hendak mengawal emoSi yg kian parah keranamu...wahh!!~~





*pic kredit tu Lilian Cheah...loVe cHA fOR thE memOry...^^

Saturday, March 5, 2011

.:aku dan vOlleybaLl:.

pErghh, terbaik punyer bangun hari ni....kul 10...hahaha..
eh, awalnya....untuk hari ahad....wakakaka....
memang la awal...try tanya kul barapa aku tido semalam....???
kui3...xmo cerita....

anyway, hari ni sangat la teramat sakitnya badan kerana bermain volleyball semalam...wah, aku pun tak tersangka yang aku akan bermain dengan baiknya daripada biasa..*agaknya...*
hahaha..iTupun kali terakhir bermain sewaktu surVEy caMp 2009 di lUmuT, perak dan 2 mnggu yang lepas di PGM kuantan....

anyway, terbaik balingan dari fitri junior ku kerana bola tu memang tepat2 kepala ku dan menjadikan aku teror bermain....hahahha...padahal aku smemannya tak tahu bermain.....wakakaka....walaupun xberjaya maen dengan jayanya kerana kalah dengan kumpulan senyap, so aku redha..diorng ni memang dah tahap pro dah pun...so sangat terbaik....dan very enjOy....
and first time dpt pujian dari mami kerana memuji aku dpat mengawal bola dengan baik selepas game kedua....hehehe *bangga seketika...*
ok the end...jom wat assignment pmc plOk.....



p/s: nak maen lagi....anyway, sebenarnya ngah cari mood...so mengarang dulu..lpas ni hala k kk4 plak....wuuu...

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...