.:allahu:.

Monday, January 30, 2012

AJL26

yeah, kembali lagi...
hari ni ja 3 post berjaya di lakukan...
nampak sangat tiada apa yang boleh dilakukan selain berinternet...mungkin alat di lab soil agak kebingungan melihat kami2 ingin membuat test di musim cuti...haha..sebab tu result yang dikeluarkan pun negative...last2 pulang dengan kehampaan...>.<

semalam, tanagn hampir2 nak terkoyak gara cuba memecah masuk bilik aqma yg terkunci di luar...kesian beliau....ini semua gara2 dok ramai2 geng senior awam penuh di cafe gara2 Anugerah Juara Lagu yang ke 26 diadakan di stadium Putra Bukit Jalil di adakan. So ape lagi, pusu2 la kami2 ni pie menengok di bawah...namun seperti agakan, sejak categori2 dilupuskan sememangnya tak semeriah dahulu....

AJL ke 26

barisan artis bertanding....

Aizat - sungai lui

persembahan Alyah kisah hati tidak menghampakan malah mengagumkan...suka tengok persembahan beliau

faizal tahir dengan karma sememang luar biasa setiap tahun....

FT rehearsal...

3suara: Shila, Ning, Jac tidak menghampakan....

Kejutan. Hafiz juara AJL 26 dengan hanya seluar track dan t shirt...persembahan yang terbaik dengan lagu awan nano.....



ayat skema bagai...haha..yang penting, tengok persembahan ja...sapa menang belakang kira...sebab bila dah tengok persembahan baru boleh kondem apa2 yg xpuas hati...ahaha...
apa-apa pun sangat puas hati sebab hafiz menang...sebab memang suara dia terbaik! kalau bukan dia nak aizat ke....hahaha...banyak songel plak...janji baju tidak melambangkan kemenangan....tahniah Hafiz..^__^





1 comment:

hamzah ian said...

hafiz mmg terbaik.. huhu

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...