.:allahu:.

Sunday, January 29, 2012

isnin datang lagi....

hai semua readers...ade ke?? hahaha...tak kisah la tu semua kan...yang penting, saya nulis bukan untuk di baca semua dan mendapat kritikan lalu mendapat award, tapi sekadar untuk diri sendiri yang kebosanan dan suka suka....eh, did i just said i am bored? Nope, i am not bored. just to find a way to do something fun again...yeay!

kejap jer, pejam celik, rupanya dah hampir seminggu tinggalkan rumah sejak cuti tahun baru cina hari tu...
kejap je hari ni hari isnin, hari sepatutnya kena pie lab...semalam ade mention kan nak buat diri ini sebusy2nye kan? guess what? dapat bad news pulak...hahahaha
life is so suprises..and i really lOve it....
bilamana dengar bad news kat sana, terus arghhhh...bukan malas, tapi frust sebenarnya...more like, ape yg kita plan, Allah yang tentukan...yup, sememangnya Dia Maha adil dalam semua perkara. dan setiap perkara itu ada hikmahnya....

tu yang sekarang ni menepek di blik lagi dan menulis blog..sebab rasa seperti tak di perlukan di sana...erm, ke aku je yang sebenarnya buat andaian sendiri..tadi mesej member pun cam memang tak payah datang pun xpe ja...is that an excuse for the lazy me? ahaks, i dont know....

semalam try2 memasak...dan sekali lagi dihujani dugaan..nasi yang aku masak mentah....arghhh...tu la, masa dlu ade peluang xmo dok dapur tengok bOnda masak..sekarang ni, makan la ko nasi mentah...wuuu, nak balik....huaaaaa....hahaha


banyak songel plak...syukur la at least dapat makan dari tak dapat makan lansung.. dapat gak merasa kesusahan orang yang makan mungkin seminggu sekali...alhamdulillah...

nyum2..the western....
ni beli kat kuantan ja....
try yang ni pula....













terliur kan? hahaha.....saja buat jahat bagi mereka yang tinggal kat asrama macam saya...

Sumber Gambar: En gOogle...





No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...