.:allahu:.

Saturday, January 28, 2012

kala ini...

malam2 ni, dok melalak pon sodap...hahaha...jam telah menunjukan ke angka 11.26 pm...
sambil kunyah2 kerepek yg ibu bungkuskan hari tu...
nasib baik ibu bungkuskan...tidak la kebosanan sangat di BLOK ini....
beria2 balik awal padahal rasa malas nak pie lab tu menebal lagi....ingatkan hari ni bukak. sikit punya semangat bangun awal nak pie, sekali tutup...memang sedikit kecewa di situ...

dah la dok sorang2 ni mencabar kewibawaan sungguh...
dan yg paling takutkan sekali adalah manusia....ermm, harap2 xde pape....felo pun cam kejap ade kejap xde...
dan tadi boleh plak dengar macam ade orang bancuh simen kat bawah..memang xbrani la nak turun...
ingat nk pie blik member...die pun keseorangan gak...tapi sorry geng..aku xbrani gak nak turun2 time2 camni...ahaha
belek2 FB, twitter, seronok baca orang dok update dok rumah wat ape....tu pun pada pandangan dan persepsi aku yg jujur ni, mereka tu masih tidak tahu nak bersyukur lagi....

sekurang-kurangnya aku bersyukur dapat balik walaupun kejap...nampak la juga keceriaan pada wajah bonda ayahanda bila aku pulang...dan dinda yg suka cari pasal dengan aku....terasa juga diri dihargai...

okeh, aku dah tak tahu nak bebel ape lagi dah...yg penting, baru aku tahu, ramai gak yg birthday die bulan 1 ni yerk...selamat menyambut hari lahir wat kawan2 yg lahir di bulan 1 ni...sekian~~

No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...