.:allahu:.

Tuesday, January 31, 2012

wazzup

dok bilik, biase la...tak ada sangat mende yang boleh dibuat...mesej pun tak ada lansung memberi perkabaran bahawa mesin dah ok ke belum....last2 aku plan dok kat bilik je.
hari ni hari last dalam bulan januari 2012...tahun depan dah tak jumpa dah...dah genap sebulan 2011 meninggalkan segala memori dan perkara remeh temeh yang dilakukan....
perangai orang tak suka tapi dia pun buat prangai yang sama, part time job, study, carry mark rendah..entah lah...semua nya dah berlalu...azam tahun ni? sebenarnya tak terfikir pun..

kalau dahulu masa sekolah, selalu juga fikir...
sekarang ni...walaupun tak berapa nak ada life, selalu je ngadap laptop, pergi kuliah, jawab exam.....kadang2 rasa dah macam deja vu...
berulang kali...benda yang sama.....
tak tahu la lagi 2-3 tahun bagaimana pula....

tadi dok browse fb...member message satu social network yang baru..xtahu la betul ke x...
tapi xsalah pun nak cuba kan? kata leh dapat duit... tapi ade ke orang nak kasi duit free dalam dunia ni...? duduk ngadap laptop, cari orang join, then dapat duit? mungkin sekarang ni cmtu kowt orang cari duit....

sekrang ni berjinak2 nak buat business. Atau more to nak dekatkan diri dengan business.. mana tahu, dalam 10 tahun akan datang boleh bukak business sendiri....
tapi, sekarang ni harap sangat dapat jadi Engineer...busineeswoman, maybe my second choice if i given a choice....


link social network baru tu: http://signup.wazzub.info/?lrRef=0d63e

Tak salah mencuba kowt...saja suka2...

No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...