.:allahu:.

Sunday, February 26, 2012

BB1M

hari ni baru nak on9 setelah 2 hari tak berlaptoP dan sambil bersusah payah berpindah bilik. Hari ni tiDo di bilik baru walau pun dah semester akhir insya allah. Dah arahan dari pihak kolej kediaman. Tak ikut tak memasal tak graduate pulak nanti. huu~~~

Anyway, hari ni nak cerita pasal baucer buku 1 malaysia yang telah diterima 2minggu lepas. Dan baru hari jumaat di habiskan. Itu pun berjaya menggunakan 150 daripada 200. So, bonda pesan suro balik untuk habiskan baucer di kampung halaman pula. 

Yeay, boleh balik...haha
oKeh check this out...


Ni je baru 150 baucer...smapi dah xtahu ape nak beli dah. Dia sampai sanggup beli pencil tekan pilot brharga RM15. Last2 dia belanje aku novEl....heee 

si genit ni pantang di tinggalkan dalam kawasan shOping. Da ja benda baru....

hAa, dah beli baru nak test pen...aigOo >.<
cc: Siti Zuraida

uPss, jangan main2....mommy to be semuanya...hahaha bace jangan tak bace....

Jangan maen2 jah. Siap prepare lagi. 1day, 1 recepie. Memang dah boleh kawin dah ni. Lengkap semua.
cc: Siti Natrah

Demo gune rak. comel2... Nasib baek meja kat bilik baru ni besar. Selesa sangat. 
cc: Muhamad Hafizzan

haaa, last but not least, mouse gune baucer. Comellll sangattt...macam tuannya...

Sekian....panjang lagi nak story. Tapi tenet ni slow...So, layan je gambar2 ni. Picture giving a thousand word. 



No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...