.:allahu:.

Monday, February 6, 2012

bola oh bola!

Selamat malam smua..tadi dapat request dari si dia yang inginkan time menonton bola Tottenhem vs Liverpool....dan the problem is, I DON'T KNOW HOW TO LOOK AT IT....urghhhh....
pening gak mencari. Mcam mana la peminat2 bola sekalian leh tahu time2 perlawanan segala bagai tuh..?? Allah, banyak bnda rupanya yang aku kena tahu event stay with the society...weee...

dan of course salah satu yg sye xnak tahu mengenai society was human character. Terutama dalam bab2 menjatuhkan sesama umat ni...haha...cukup la terkena masa tahun satu sem 2 dulu. Kita buat baik, dibalas tuba...wee, seronok kowt maki2 time tu..hahaha..okeh dah tak buat dah sekarang...nak berubah...insya Allah...

Tadi untuk pertama kalinya terasa diri terlalu kerdil sebab nak cari waktu permainan bola sepak pun skit punyer la payah...huaaaa....isk3...memang hebat la orang2 yang meminati perlawanan bola sepak antarabangsa ni terutama cik Nuraffizza yg terlalu addicted dengan Mr Ozil beliau...hak3....


time ni semngat gilerrrrrr wat research kat tenet...








hasilnya, saya tak tahu camna nak cari...haha..dah macam2 keluar nih...ermmm, ade sesiapa lehtnjuk ajar tak??? ;P



2 comments:

sitinuraffizza said...

terharu ada nama kte! ehem3. b'usaha siapkan entry apa awk x tau 2. HEHE

hOney n' cLOver said...

hehe...kite pun tersentak bce..blogger femes sebut nme kite...;)

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...