.:allahu:.

Friday, February 10, 2012

My Herbalife challenge

yosh, sangat excited malam ni...haha..
tak sangka aku sanggup buat ape yang aku tak pernah buat..dan kini, aku akan pastikan ia akan tercapai kerana aku punya impian.....dan kini semakin tinggi hasrat itu. Dan tidak akan sesekali lupa pada yg Satu..

semalam alhamdulillah, selesai sudah membawa one of my classmate join the biggest challenge in her life which be healthy and loose her fat. Yeah and of cause is all about Herbalife, Herbalife and Herbalife...

I wanna be slim, yes herbalife
I wanna be healthy, yes Herbalife can!
I wanna look good, yes herbalife can...
I wanna look gorgeous
I wanna feel stronger,
yes with Allah's will and your determination on not skip taking your Herbalife. 

setiap sesuatu perlu ada usaha dan usaha itu Allah akan datangkan sama ada dalam bentuk dugaan mahupun cabaran....yes, I will try my best! 

Semalam tak pekena lansung Shake F1 herbalife, serius baru jam 6 ptg dah ngantuk tahap gaban. Bila pie event semalam di Unikop Gombak, aku asyik ngantuk jer walaupun speaker is the Millionaire team! haduhhh, segan gila aku bila dia asyik pandang aku nguap tak habis-habis =,=
dah la handsome, naseb baek dah kawin..tidak memang aku sapu...hahaha gatai! Anyway, the speaker, En Rudi memang terbaik. memang teramat cekal. Kalau tengok badan die dulu and sekarang, memang tak percaya tu sebenarnya dia! sangat2 mantap. Rasa cam nak cari orang badan camtu sangat susah sekarang ni. Kalau ada gmbar beliau nanti try upload. LAgipun dia juga merupakan Engineer mekatronik. dah nama engineer, 
ini la kami bila semakin nak habis ni...hahaha...

tapi agak benarnya juga. masa mula2 sem semangat join kelab tu kelab ni. bila dah tahun akhir ni, penglibatan SENIOR seakan-akan tenggelam kecuali utk mereka yg perlukan khidmat nasihat. Tu yang aku start tengok sekarang ni member semua wat aktiviti luar universiti. yg paling femes adalah Photography. Weee...aku pun berminat juga. Tapi belum ada rezki nak membeli kameranya...Janji niat ada...

Dan still, even da masuk Herbalife ni pun niat tu still ada. Cuma Allah tentukan sama ada jadi nya tidak. dan bergantung pada Ketekunan diri....



No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...