.:allahu:.

Monday, February 20, 2012

Tapi bagaimana

PAgi yang indah. Sejuknya hingga ke tulang hitam. Dah lama menunggu saat ni...erm saat ape yer? Okeh mengarut di pagi nan indah yang mendinginkan...

Back to the story please...Tengok title da tahu pasal apa...
Tapi bagaimana...
pagi yang masih gelap ni sebenarnya nak share lagu ni sangat comel.
Tapi bagaimana nyanyian kumpulan Spider. WOW!!
dan of cos soundtrack Vanilla coklat yg sdang hangat2 sekarang ni buat anak2 muda berdarah manisss....;P


Kau buat ku teruja
Kau buat ku tertawa
Terbit rasa tersembnyi beku
Hingga rasa cemburu seperti
Pasangan kekasih yang hangat bercinta

Dan tak sanggup berpisah
Walau hanya sekejap
Aku sangat merindui kau
Senang sekali kau ada
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini
Dia bukan tak cantik
Dia bukan tak baik
Hanya kekosongan yang ada
Di sudut hatiku tak bisa diusik
Hingga cinta jadi kematu
Tiada yang nak gaduh
Tiada yang nak tentang
Hingga rasa menjadi kering kontang
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini
Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Bagaimana harus ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini


Bila layan lagu ni teringat dengan si dia....selalu gaduh2. Kadang2 benda sekecik kuman pun boleh jadi isu...
haihs, jiwang kamu pagi ni kaoru....lol
jeles gak tengok blog member story pasal sayang2 diorang. Teringin juga nak buat. Mana tahu lagi 10 tahun belek2 blog ni leh wat diri sndiri tersenyum gembira atau sengih kerang busuk sebab memperbodohkan
diri....hahaha Hanya Allah yang tentukan....




No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...