.:allahu:.

Monday, February 6, 2012

my lunch ;)

yeay, alhamdulillah hari ni totally 3 days minum shake...dan guess what again?? my resdung dah berkurangan...malah gatal telinga yg dlu rasa cm nak cabut jer dah totally gone...da tak payah susah2 buat appointment jumpa dr pakar kat HKL smpai kadang2 kena col suroh datang check sebab xde mase punyer pasal...especially bila nak korek dulu mesti berdarah dan berbau nanah bila kena bantal. Eiuuuu...sampaikan orang nak tumpang bilik jadi segan nak share bantal. Tiap kali sahabat nak tumpang tido kat blik mesti macam2 alasan kita akan buat...minta maaf sangat2 yer sahabat terutama Arjianah...wuuu.....

Dan sekarang bila dah pekena shake bila korek jer, kuar yg keras2 jer..hahahaha....
anyway, saya dapat tahu dari coach sye yg product F1 herbalife ni bukan sahaja mampu trunkan berat badan, malah sesiapa yg nak gain weight pun insya Allah akan berhasil. Herbalife ni bukan makanan untk menguruskan badan manusia tetapi memberi keperluan seperti khasiat kepada tubuh yang kadang2 terlalu bz untuk jaga diri sndiri...smpai nak bersenam pun mesti mcm2 alasan dengar...dah sah2 setiap sem, bila bilang dengan jari berapa kali pie bersenam...memang terasa kelainan sangat...cool babe..haha

lagipun, sya ni memang suka makan tak ikut peraturan. Semua benda nak bantai. kadang2 sayur xmakan lansung sampai 2minggu. macam mana nak sihat? pie kelas ok la..tapi sebenarnye sya pura2 ja. Mata buka tapi minda tidur. Agak2 masuk x ilmu belajar tu..??? haisss.....

dan sekarang, senang nak bngun pagi.. tido pun alhamdulillah tak tido petang dah. Ni baru start lapar setelah minum F1 sahaja dr pgi tadi...heeee...jom pekena nasi....

capucino is my fav flavor. tapi rasa nak cuba cokelat plak...heee

nyum3...buat shake...lalalala





No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...