.:allahu:.

Saturday, August 11, 2012

Bila aku bosan

Haa, ni ade benda yang nak aku share kan. Ade ke patut, orang dok sibuk buat keje, aku dok maen game. Tapi bukan maen game install punyer. dan bukan maen game advance ke ape ke. Jeng2, sumber dari google sempena sukan olympic yang akan tutup ahad ini. 

Haha. So orang tak boleh nak kata apa. Sebab aku maen dan buat. sambil2 tu cover2 la sikit ngan tab banyk2 macam kia buat keje kan2...
So baru2 ni cerita paling femes adalah Olympics. dan tah niah kepada LCW dan Pandalela Rinong for medals u give to us malaysian....I love u guys both. non stop pray for us to success in sports arena. 
perghh, speaking tuuu....jangan dok maen2....

Ok aku nk story yang Google buat dienyer opening sngat menarik. Ade basketball, kayak, lumba lari berpagar dan apa2 lagi lah. So memang bila time aku dah buntu gila2 tu aku terus click google home dan maen smpai nak muntah. Eh xleh muntah, nanti batai pose. 

Yang bawah ni aku maen last. Sebab time keje. So sabtu ahad tarak sebab aku keje part time kat Aeon and for the last time. Fuhh, orang mcm tsunami. Tarak reti mau balik. 





Ni score paling hebat la aku boleh dapat. tu yang terus dapat 3 medal tu. Hahaha...maen kayak dan lumba lari aku hancuss.....

No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...