.:allahu:.

Monday, August 6, 2012

Hari tak normal

jam dah menunjukan pukul 8.35 pagi. sebentar lagi tepat jam 9.30 pagi akan di adakan meeting. Nampaknya aku tak ada keje lagi nak dibuat...hahahaha..pehal cam suspen je ayat aku pepagi ni kan..Tiba-tiba kedengaran bunyi kuat. Mula2 aku ingat bunyi cerek yang kebetulan ada kat belakang aku ni. Tapi pelik. Tu mcm teko je aku tngok. takkan la aku tal tahu beza. Sekali tadi mdm dianna ada tunjukan mana datangnya bunyi bising tu. Die kate bunyi helikopter. Mula2 sungguh la aku tak percaya. pEhal tengah2 kawasan perumahan ni ada helikopter plak. Sekali aku tinjau memang betul bunyi bising itu datang dari helikopter. aku pun apa lagi, tercengang jap.

Then she explain to me that the person riding the helicopter is the president of this company. aku pun sengih je. Memang cepat la sampai nak masuk meeting kalau naek helikopter tu. Jalan skang tengah jem, die relex je sampai dlu. So sekarang ni memang xde nak buat apa2 pun. Nak buat gis pun xdak isi...sekadar layan tutorial. tapi more kepada basic ja. sebab yang lain kena beli dulu.  kalau nak buat advance.

aku pun boleh pening bila dia nak mintak samakan coordinate...tapi saiz layer lain2...So as PIC, of cos me..hahahha...bangga jap. Padahal dah berapa banyak web aku terjah. Time belajar tak sampai camni pun. Agak physco jap. memang berpinar gak mata sekejap. Bukan sekali dua...haih dha pning dah...Dah la pagi tengok heli, tengah hari terpaksa bukak laman web berkaitan..Ting tong la kejap....

No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...