.:allahu:.

Tuesday, October 9, 2012

Pada waktu ini, mungkin si dia sedang berdepan dengan saat genting iaitu berinterview di salah sebuah company di Subang Jaya. Pray you can do it better my friend.

Yang harunye adalah, neves die tu memuncak. aku rasa semua hormon die dah tahap tak stabil dah. Setahu aku wanita je yang hormon tak stabil, lelaki ni jarang kena. Sebab tu allah ciptakan hawa. Bukan takat tu ja, Otak pun mereng dah kowt selagi tak habis interview ni. Ni kalau kasi 10 interview seminggu mau leh die bertukar jadi pompuan gak tang-tang tu.

Di jadikan cerita, seperti pasangan kenalan lain, bermesej minta kata2 semangat dari pada seorang sahabat adalah di galakkan. Bukan sebagai tittle pakwe makwe. Dan die dengan hormon terlebihnya memberi tahu,

dia: nak awk nak awak nak awak
aku: nak wat ape saya? Nak penampaq ka?
Dia: aah...

time tu aku sengih je. Memang kalau kau ade depan aku, wat gedik cam pondan cam tu memang aku kasi penampaq ja. Biar sedar sikit dunia realiti ni.

Harap setelah di leteri semalaman, dia mampu buat yang terbaik. Chaiyokk...












jeng2, pakwe baru I...hahahah *galak eh*
die sebaya and sama tinggi ok! ;)


No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...