.:allahu:.

Monday, January 14, 2013

Autodesk 2012

yOshaa, post hari ni bukan sebab nak kata stress tak ada keje. Bos macam faham2 je kehendak hati kuku kaki ni nak kerje. Dia kasi kerja yang menimbun sekali gus membuatkan aku teramat la gaynya. Yay!

Tengok tajuk macam suspen je kan. Macam nak ajar gune autoCAD. No la, ni kes sebab excited dah lama tak guna autocad. Rasa-rasa gatal dan yang berkarat2 dalam kepala otak ni mula terhakis dengan tengok autocad2 ni. Wehee!

First tengok pun aku dah gamam. Baru install tahun 2012 punyer, belum pilih yang 2013. Aku saja pilih yang not to latest sebab yang 2009 pun aku tak khatam lagi. Then baru aku tahu siap ade student version lagi. free from charge. No need to spend 40k to by the software where you can simply register and get the serial number and siap! Aku je yang tak tahu. Punya la kampungnyer. Kes tak pernah bukak webpage dia kan. Nak yang advance saja. Owh, nak install free, please look at this website Student Autodesk.




 Tiga gambar di atas adalah time die sedang sibuk menginstall. Aku yang tunggu ni jadi x busan kerana excited nak tnggu gambar apa yang akan muncul. Last2 tiga ni je yang dia tunjuk. 



Lukisan pertama aku setelah berjaya menginstall AutoCAD student version. Terang benderang tulis atas tu. Tapi bos kata suro gune untuk sementara sebab nak beli kena keluar 30K, so aku dikorbankan untuk kegunaan aku sahaja... 

P/S: Gay means happy.  


No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...