.:allahu:.

Monday, November 25, 2013

True Story #32 - Girl vs Guy


Macam tak betul je...hehe..

ikut pengalaman ikut 2 orang lelaki bershopping, hurmm...mcm perempuan gak..hahaha
Yg pertama dengan cik abang. Pilih barang bukan maen payahnyer lah hai kan. Pusing kejap je pun belek baju, tengok dia dah hilang. Sikit punya berapa round dibuat still tak jumpa. Serius, mereka memang pandai menghilangkan diri! 
maka, sekiranya anda sudah berkahwin, sila pastikan pasangan anda ke mana. Dan pastikan maklumat itu tepat dan tidak membuatkan mereka menyimpang ke arah lain. Boleh buat emergency call kat information center cari orang hilang. 
Ikut member sekelas pula, cerewet bagai. Itu tak kena, ini nak kena tepat. 

Walaupun hanya dua orang. kalau yang adik beradik dia semua lelaki, macam mana la gaya bonda mereka melayan? Fiuhhh...

Wanita suka menilai. Tahap imaginasi mereka melampau. Hingga bak kata ustaz walaupun dia cakap mcm tu, tapi tengok body language die pula. Body language haruslah bertentangan dengan apa yang dicakap. Dan confirm, anda (pihak lelaki) akan pening kepala. 

Hokay, sejak dah pie berkursus berkahwin ni, mula la nak buang tebiat. Haha...
Kebanyakan yg hadir dah bertunang. Diri sendiri pie sebab risau tak ada masa sabtu ahad. 

Manusia itu sungguh pelik. :3


Siap beli dengan majalah lagi you. haa..Gojes2 semua baju dalam tu. Buat I terliuq nak pakai. 

Owh, banyak pula jemputan bulan 12 ni. Fuhhh...

No comments:

Untuk diriku, kamu, KAMI, dia dan daku...
jikalaU lanGit mEmbiru iTu mamPu haMba gapAi, maKa sakTilah haMba...

JIKA HATI ITU SEPUTIH AWAN, biarlah ia bergerak dengan KEIKHLASAN, JIKA HATI ITU SETENANG LAUTAN, mengalirlah ia dengan KEJUJURAN, JIKA HATI ITU SEINDAH PELANGI, warnakanlah ia dengan KEBAHAGIAAN, JIKA HATI ITU SEHEBAT BULAN, sinarkanlah ia dengan PERSAHABATAN, JIKA HATI DILUKAI, sembuhkanlah ia dengan KEMAAFAN...